Horáreň Biely kríž je už v prevádzke po rozsiahlej rekonštrukcii

Horáreň Biely kríž má za sebou rekonštrukciu hlavnej budovy. Po obnove tejto ikonickej stavby, v minulosti známej pod názvom horáreň U Kocmundu, už môžu záujemcovia využiť aj ubytovacie kapacity!

Areál je vzdialený asi 6 km od Rače a 10 km od Svätého Jura a patrí do správy 1. Svätojurskej, a.s. V hlavnej budove je už k dispozícii 15 lôžok v štyroch samostatných izbách, z ktorých každá má vlastné sociálne zariadenie a televízor. Cena ubytovania je od 33 eur na noc (dvojlôžková izba) až po 92,40 eur za noc za šesťlôžkovú izbu.

Horáreň Biely kríž po rekonštrukcii

V penzióne je kompletne vybavená spoločná kuchynka (2 x chladnička, elektrická aj mikrovlnná rúra, sporák, rýchlovarná kanvica, komplet kuchynský riad..).

V spoločenskej miestnosti sa nachádza sedenie pre 15 osôb, satelitná TV, CD prehrávač, krb, chladnička, sociálne zariadenie.

V celom objekte je bezplatné pripojenie na internet a možnosť parkovania vo dvore, v zariadení je Vám k dispozícii možnosť odloženia lyží – bežky.

V objekte nie je momentálne stravovacie zariadenie, jedlo si možno pripraviť v spoločnej kuchynke. V súčasnosti však pripravujú v areáli – vo vedľajšej menšej budove – spustenie prevádzky bufetu.

O rekonštrukcii Horárne Biely kríž sme informovali aj tu.

Fotogaléria:

Text: Večerník, foto: 1. Svätojurská

Pridaj komentár